Ovim znacima sledi raskid i slomljeno srce! Nije im sudjeno da budu srecni u ovom trenutku!

Ovim znacima sledi raskid i slomljeno srce! Nije im sudjeno da budu srecni u ovom trenutku!

28. Maja 2023 0 By Dejana

 Vazno je da znate da ovim znacima nece biti lako. Sledi im tezak period, ali ono sto moramo da kazemo jeste da sve na svetu bude i prodje…

 

  OVAN

Vama sledi raskid. Ako ste sada u vezi imajte na umu da je moguce da cete biti razocarani u danima koji su pred nama. Osoba sa kojom ste prema vama nije iskrena i ma sta da vi uradili, znajte da to ne moze da se promeni. Prema vama su sada dani kada cete mozda saznati neke stvari koje vam nece prijati.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Voljena osoba je od vas sakrila nesto vazno, ali ono sto moramo da kazemo jeste da je jako bitno da se ponasate u skladu sa tim. Naravno da vam nece biti lako, i da je moguce da su sada pred vama dani kada ce vase srce biti slomljeno. Mnogi od vas ce u danima koji su pred nama patiti, ali je jako vazno da kazemo da sledi period za promene. Da slede dani kada cete moci da kazete da ste naucili lekciju na tezi nacin.

Trebace vam mnogo vremena da nakon svega toga krenete dalje. Da nadjete nacina da izdrzite, jer je cinjenica da cete patiti vise nego ikada. Nikoga niste voleli tako jako, pa samim tim ni ne cudi kolicina bola koja vas sada ceka. Razmislite o tome.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2