U naredna  72 sata, sudbina se igra sa nekim zancima horoskopa, dozivece pravi brodolom.

U naredna 72 sata, sudbina se igra sa nekim zancima horoskopa, dozivece pravi brodolom.

26. Maja 2023 0 By Luca

OVAN:

Bicete dobro raspolozeni kao i uvek, ali ne i koketni. Neko ce zeleti da koketirate s njim, ali cete ostati ozbiljni. Pokazacete mu ko ste i da niste za kratke avanture. Ako je spreman na vezu koja ce imati pravac, neka se izjasni.

 

 

BIK:

Sa vama se nesto zbiva a da niste svesni sta tacno. Mozda cete ovih dana da pokazete da ste sposobni da to i odredite.Neko vam je zapewo za oko a da niste ni svesni.Tek ce vas susret ovih dana, upozoriti na nemir koji se u vama budi.

 

BLIZANCI:

Ako sanjate sta biste zeleli, bolje da odustanete od snova.Nista vas lepo nece snaci i necete se moci osloniti na desavanja.Budite krojac svoje srece. Ono sto zelite da vam se desava, omogucite sebi, a ne da samo ocekujete da se desi samo.

 

 

RAK:

Odavno osecate da vas zivot muci i kinji na svaki nacin. Imali ste mnoge lose situacije i uspeli ste ih prebroditi. Ono sto vas nije ubilo, samo vas je ojacalo. Ovih dana ce vasa snaga da odusevi jednu vodoliju.

 

LAV:

Nikako da se skrasite i pokazete da ste  vredni svoga zvanja. Ovih dana ce se zvezde zaigrati sa vama, jer vam sledi pravi emotivni brodolom. Budite jaci i mnogo otporniji na ono sto sledi.   Ostajete bez voljene, mada ste to i slutili.

 

DEVICA:

Znali ste da cete biti srecni pre ili kasnije, ali sada je to vreme. Trudili ste se svojski i isli u korak sa  svojom zeljom. Ovih dana cetze imati nagradu zvezda i njihovo pomilovanje.Konacno su resile da vam pomognu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2