Ovi znaci su napravili gresku u proslosti i sada im nastupa kajanje!

Ovi znaci su napravili gresku u proslosti i sada im nastupa kajanje!

24. Maja 2023 0 By Dejana

 Ono sto moramo da kazemo jeste da ovi znaci zodijaka moraju biti spremni u narednom periodu…

 

   BLIZANCI

Vi znate da ste napravili gresku. Vama je jasno da ste vi na neki nacin izgubili svoju srecu i da ste samo vi krivi za to. Imali ste ljubav, imali ste sve o cemu ste mastali, ali vam je opet bilo malo. Sada je pred vama period kada ce doci do toga da saznate da je vasa bivsa ljubav krenula dalje. Da je ona pronasla novu ljubav i da je krenula dalje. I to ce biti ono sto ce vas zapravo najvise i zaboleti. Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da vam sada ne preostaje nista drugo osim da budete jaki. Da se prosto pomirite sa tim da je sve tako kako jeste jer ste vi tako odlucili. Vi ste zeleli nesto vise, nesto drugo, a sada kada imate slobodu vi bi ste zeleli da vratite vreme. To nece biti moguce.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RIBE

Moramo da kazemo da je doslo vreme da se pomirite sa tim da ste napravili gresku.  Moguce je da cete u danima koji su pred nama pozeleti da vratite vreme, ali dobro znate da se vreme ne vraca.

Dakle, imajte na umu da je sada samo doslo vreme da budete iskreni. Da priznate gresku i da se ponasate u skladu sa tim. Da nekome trazite oprostaj, jer ako ste vec nekome slomili srce, onda je doslo vreme da vam se ta greska obije o glavu.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2