Kad stegnes srce,i odlucis da zaboravis, i krenes dalje…Tada ces naci pravog…

Kad stegnes srce,i odlucis da zaboravis, i krenes dalje…Tada ces naci pravog…

26. Aprila 2023 0 By Dejana

Opet si izabrala pogresnog i opet kraj sebe imas nekoga ko ne zna da ceni ono sto sa tobom ima…

Tvoje srce je opet odabralo pogresnu osobu. I nije prvi put ali nikada nisi plakala i patila ovako jako kao sto patis sada. Sada si u fazi kada ti je tesko i kada ti se place i kada mislis da nikada neces pronaci nekoga ko ce te voleti iskreno.

Dala si srce njemu koji je rodjen bez svog. Koji ne zna sta to znaci voleti, kamoli nekome dati svoju dusu i nekoga voleti svim srcem.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ti si zena koja je prosla mnogo toga ali moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da se cini da ti je sada najteze. Nece biti jos dugo, ne brini… Moras da znas da si ti zena koju cekaju velike stvari i koja ce teko moci da kaze da je dobila sve ono o cemu je mastala. Ti si zena koja ce tek moci da kaze da je srecna…

Imaj na umu da moras da nadjes snage da krenes dalje i da zavolis nekoga drugog. Tek onda kada okrenes ledja onome ko je pogresan ti ces moci da kazes da si pronasla onog ko ce te voleti najvise na svetu. Ti si zena koja ce moci da opstane, da voli, zena koja ce tek da dozivi pravu ljubav i srecu.

Ali da bi dosao onaj koji je pravi, prvo moras da zaboravis onog ko je pogresan. Da budes jaka i da nadjes u  svom srcu snage da krenes dalje i da ga das nekome drugom… Zena si koja je prosla mnogo toga…  Ali tek ces ti moci da kazes da je sreca tu i da si dobila ono sto zasluzujes. Pravu ljubav…

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2