Sada mislis da nista nije u redu, da nikada neces naci srecu, i biti voljena…

Sada mislis da nista nije u redu, da nikada neces naci srecu, i biti voljena…

20. Aprila 2023 0 By Dejana

  Znaj da nisi u pravu.Znaj da su pred tobom tek dani kada ces moci da kazes da volis i da si voljena…

Sada mislis da nista nema svrhe, sada mislis da nikada neces voleti ni biti voljena. Zena si koja je dala sve od sebe, zena koja voli kao retko ko na svetu, ali koja  nikada nije bila voljena onako kako bi zelela da bude. Onako kako je zapravo zasluzila.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Vreme je da se posvetis sebi i da uzivas u svemu sto sledi. Vreme je da se posvetis sebi i das sebi sansu da krenes dalje. Nekada moras da  skupis snagu i da stisnes zube i da nadjes snage u svom srcu da krenes dalje. Jer, nekada tvoj razum najbolje zna sta je ono sto je najbolje za tebe.Misli o tome.

Moras da mislis pozitivno i da u svojoj dusi nadjes snage da krenes dalje, da  okrenes ledja svima onima koji nisu u stanju da te cene,vole i postuju.Moras da mislis da ce sve proci, jer hoce, jer i tvoja tuga i tvoja sreca imaju rok trajanja.  Sve na svetu ima rok trajanja.

Sada si  stava da nikada neces voleti, da nikada neces biti voljena onako kako zelis i kako zasluzujes,  ali varas se… Da bi dosla prava osoba u tvoj zivot, prvo moras da pustis da odu od tebe oni koji su pogresni, a nema nimalo sumnje da ima takvih…

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2