Blizanci i rak-ljubav u aprilu:Blizanca ceka iznenadjenje,raka nova ljubav!

Blizanci i rak-ljubav u aprilu:Blizanca ceka iznenadjenje,raka nova ljubav!

30. Marta 2023 0 By Dejana

  RAK

 AKO STE SLOBODNI

U aprilu ce mnogo toga doci na svoje, i izvesno je da vas ceka nova ljubav. Samo je pitanje sta je ono sto vi zelite i sta je zapravo ono sto vam  treba.

Jer, ovo bi mogao da bude mesec kada cete moci da kazete da ste dosli do svog cilja ali i kada vam sledi pomirenje sa nekim iz proslosti.

Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite i dozvolite sebi da vas vodi srce, jer ono nece pogresiti.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Moramo da naglasimo da su ovo  dani tokom  kojih moze doci do toga da promenite  i neke svoje navike, ali i da pristanete na kompromise zarad jedne osobe.  Sve sto cinite je u redu, ako i druga osoba cini isto za vas.No,  mozda cete morati da odustanete i dignete ruke od nekoga…Razmislite da li je osoba do koje vam je stalo vredna vase ljubavi,  i svega onoga sto cini zivot…

 

AKO STE U VEZI:

Caroban mesec vas ceka. Nema nimalo sumnje da cete u aprilu doci do svog cilja i moci da kazete da ste dobili sve ono o cemu ste do sada samo mastali.

Vi imate kraj sebe nekoga ko je prema vama iskren. Nekoga ko je veran, odan,nekoga ko vas voli. Znajte da je ta osoba iskrena i da ima iskrene namere sa vama, sto samim tim znaci da samo treba da se prepustite i uzivate u svemu sto sledi.

No,naravno i da ljubav uzvratite ljubavlju jer je osoba o kojoj pricamo iskrena prema vama i zasluzuje vasu paznju i postovanje.

Cuvajte ono sto imate.

Stranice: 1 2