Ovim znacima sledi kraj ljubavi:Dobice poruku u kojoj ce biti ostavljeni!

Ovim znacima sledi kraj ljubavi:Dobice poruku u kojoj ce biti ostavljeni!

19. Marta 2023 0 By Dejana

 VODOLIJA

Vi ste znak kojem sledi oprostajna poruka od voljene osobe. Zao nam je sto to moramo da kazemo, ali kraj ljubavi je izvestan.

Vase srce ce biti slomljeno ali ono sto moramo da kazemo jeste da cete vi iz svega toga izaci kao pobednik. Naravno,  bice vam potrebno vreme da izadjete iz svega toga, da sve podnesete, da prosto krenete dalje… Sada ste kraj osobe do koje vam je stalo, ali ono sto moramo da kazemo jeste da nazalost nije obostrano. Ta osoba kraj koje ste nije prava. No, nema razloga da ocajavate. Prosto morate imati na umu da je za vas sada najbolje da krenete dalje, i da nadjete snage da sve podnesete i izdrzite!

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

   VAGA

Zao nam je sto to moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da su pred vama dani za razocarenja. Znak ste koji ume da voli, ali sada je jasno da ste svoju ljubav dali nekome ko ne zna da ceni ono sto sa vama ima! 

Zato, sledi vam raskid, i to je ono sto je izvesno. Istina je da vam ni u kom slucaju nece biti lako, i da cete patiti, ali ono sto moramo da kazemo jeste da za sve postoji pocetak i kraj.

Osoba kraj koje ste nije ona prava i zato je vreme da krenete dalje. Vama sledi raskid, kraj ljubavi, i istina je da su pred vama dani kada cete patiti.  No, vi ste osoba koja je jaca nego sto misli, i nego sto izgleda. Moramo da dozvolimo da od nas odu ljudi koji ne znaju da nas cene, da nas usrece, da bi dosli oni koji su pravi.

Vi cete mozda biti ostavljeni ali tek kada ode osoba koja je pogresna moze da dodje ona koja je sudjena…

Stranice: 1 2