Dnevni ljubavni horoskop za 20.mart:Ovaj ponedeljak ce nekome biti savrsen!

Dnevni ljubavni horoskop za 20.mart:Ovaj ponedeljak ce nekome biti savrsen!

19. Marta 2023 0 By Dejana

 VAGA

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Ovaj ponedeljak ce doneti ostvarenje jedne velike zelje. Razmislite o tome i bice vam jasno sta vam zapravo za srecu treba. Cuda su moguca iako se vama sada tako ne cini.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Konacno, dan za srecu i za ljubav. Razmislite o tome. Jedan lav je iskren prema vama i nema nimalo sumnje da slede dani za ljubav i za srecu. Bitno je da se fokusirate na ono sto vi zelite. Bice vam lep ovaj ponedeljak.

 

 STRELAC

Konacno cete shvatiti da je voljena osoba iskrena i odana.Da je greska sto sumnjate u nju. Ona vas voli svim srcem i jasno je da treba da se fokusirate i prepustite. Nemojte sumnjati i praviti ljubomorne scene.

 

JARAC

Ponedeljak koji sledi ce doneti ono sto zelite. Dakle na vama je sve ostalo.  Razmislite o tome sta radite jer je cinjenica da vas neko voli. Sledi novi pocetak. Nova sansa za ljubav. Sve mozete ispocetka…

 

VODOLIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da vas voli jedan rak. Da je odan i iskren prema vama. Ako mu date priliku itekako je moguce da cete dobiti dokaz njegove ljubavi. Vazno je da pazite sta obecavate.

 

 RIBE

Konacno, nova sansa i nova sreca za srecu i ljubav. Treba da slusate svoje srce u danima koji su pred nama. Jedan ovan vas voli toliko da je spreman da ucini sve ne bi li vam svoju ljubav dokazao i pokazao na delu.

Stranice: 1 2