Zena koja nosi ime Nada:Ima veliko srce, divnu dusu i jaca je od vecine muskaraca…

Zena koja nosi ime Nada:Ima veliko srce, divnu dusu i jaca je od vecine muskaraca…

18. Marta 2023 0 By Dejana

  Ljubav, vera i nada. To su tri mozda cak i najlepse reci na svetu, a mi vam danas pricamo o zeni koja se zove Nada…

 

Moramo da kazemo na samom pocetku da zena koja nosi ime  Nada  dobro zna koliko vredi. Ovo ime je nastalo od latinske reci koja u prevodu oznacava nadanje, cekanje necega lepog… Ovo je zena koja ima divnu  dusu i zena koja ume da voli, zena koja je uvek bila i ostala podrska onima do kojih joj je stalo.

Vazno je da kazemo da je ovo zena koja je pravi prijatelj…  Zena koja ume i zna da cuva tajne.  Osoba kojoj se moze verovati.  Zena Nada je odana, verna, pravi prijatelj.  Vazno je reci da je ovo zena koja ce uvek pokusavati da usreci one koje voli ali moramo da kazemo da je cinjenica da je osoba koja ce uvek biti tu kao podrska…Kao oslonac  onima koje voli.

Zena Nada dobro zna da zivot nije lak ali moramo da kazemo da je ovo  osoba koja ce biti podrska onima do kojih joj je stalo. Imati kraj sebe zenu  koja se ovako zove znaci imati nekoga ko ce vam na delu svoju ljubav dokazati i pokazati.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Zna da  je zivot borba i moramo da kazemo da je u stanju da se bori za ono do cega joj je stalo.  Imati kraj sebe  ovu zenu znaci ima prijatelja, oslonac, rame za plakanje i jos mnogo toga.

Vazno je da imate na umu da je ova zena pravi prijatelj.  Umece i znace da vam se nadje u nevolji. Retko kada ova zena  bilo sta radi pre nego o svmeu dobro razmisli.

Ona je neko ko nije naivan i neko ko zapravo dobro zna da svako od nas pre ili kasnije dobije ono sto zasluzuje.

Imati kraj sebe zenu koja  nosi ime Nada znaci imati nekoga ko ce vam biti podrska i oslonac i rame za plakanje.  Ono sto je izvesno jeste da  je srecan svaki muskarac kojem ova zena pokloni svoje srce.

Ona ga nece varati ni lagati.  Vazno  je da naglasimo da je ovo zena koja ce vam biti podrska uvek i u svakom slucaju…  No, ona dobro zna koliko vredi i moramo da kazemo da bas onoliko  koliko da, isto toliko zeli i da dobije.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2