Merkur u Ovnu od danas pa do 2.aprila:Ovim znacima donosi velike promene!

Merkur u Ovnu od danas pa do 2.aprila:Ovim znacima donosi velike promene!

18. Marta 2023 0 By Dejana

 STRELAC

Vama ce merkur u ovnu i inace period koji je pred nama biti jako talican. Moramo da kazemo da je moguce da su pred vama dani za iznenadjenja i dani tokom kojih cete doci do svog cilja. Inace ste osoba koja je uvek bila i ostala borac.

Posao vam je jako vazan, odnosno, bolje da kazemo, jako vam je vazno  da imate novca za svoje zelje i da  vam je stalo do toga da imate jedan lep  zivot. Vi nikada niste bili lazno skromni pa zapravo i ne cudi sto otvoreno pricate o tome da zelite da budete uspesni bar toliko da imate za jedan normalan zivot.

Itekako je zapravo moguce da cete to i dobiti i da ce vam merkur u znaku ovna doneti mogucnost napredovanja na polju karijere. Istina je da cete mnogo raditi ali ono sto moramo da kazemo jeste da rezultati nece izostati.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 VODOLIJA

Merkur u znaku ovna ce biti period kada cete iskreno uzivati. Dakle mozemo da kazemo da vama slede dani kada ce neko iz proslosti da se vrati u vas zivot. To je ono sto vi iskreno zelite i u to nema nimalo sumnje.

Ono sto moramo da kazemo da svakako da treba toj osobi da date sansu ako osecate i dalje isto prema njoj.

Mnoge vodolije sada pate zbog te bivse ljubavi i bice jako srecne kada saznaju da je osecaj obostran.

No,moramo da kazemo da ce biti i nekih pripadnika vaseg znaka koji zapravo nece ni pomisliti da se vrate na stare staze. Niti vi to zelite, niti o toj osobi mastate… Ali, izvesno  je da ce vas ponos biti  naglasen. I ce vam biti drago sto je osoba koja vas je povredila shvatila koliko vi vredite. Ego ce vam biti naglasen, ponos, pa cak i inat, ali srce nece zeleti da koraca istim stazama.

Stranice: 1 2