U naredna  72 sata Lavovi Ribe i Strelci uzivajte u narednim danima, kao da su stvoreni za vas !

U naredna 72 sata Lavovi Ribe i Strelci uzivajte u narednim danima, kao da su stvoreni za vas !

17. Marta 2023 0 By Luca

 

 

VAGA

Ako niste sigurni u odluku, ne dajte partner da vas pozuruje. Verujte da biste mogli lako da se odlucite pogresno, a to bi vas tek kostalo. Ako vas voli, partner ce biti razuman i cekace da resite sami. Nevazno o cemu se radi, vazno je da odluka bude ispravna.

 

 

SKORPIJA

Pazite sta cinite, jer cete svojim inatom ubiti i druge, ali i sebe. Inateci se, sebe zakopavate u problem, a vredjate one koji vas vole. Malo je onih koji vas vole i kojima je iskreno stalo da vama bude bolje. Ne budite detinjasti, pokazite zrelost.

 

STRELAC

Rado biste jednu osobu u svoj zivot, ali niste jos spremni.Stalno krecete u akciju, pa se povlacite nazad. Gledajte ad joj  pridjete sto pre, dok vam je neko drugi nije uzeo ispred nosa. Vreme je da se srede vase  zelje i ubrzaju vasi koraci.Slede svetli trenuci!

 

JARAC

Kuda cete sa tugom u ocima i sta je ono sto vas vodi  da je krijete?  Ne krijte je, ma koliko da ste ponosni. Pokazite partneru da vas je povredio svesno, makar  to i ne hteo priznati. Upozorite ga da lako moze ostati bez vas.

 

VODOLIJA

Tesko vam je da priznate sve svoje padove i svoje greske i vreme je da ih zberete u celini. Ako priznate da ste voljni na ustupke i sitne popravke, sve ce da bude daleko bolje.Kako nista nije vecno, tako nece biti vecna ni vasa tuga. Vreme je da bude lakse.

 

RIBE

Naredni dani ce mnogima biti teski, a samo  tri znaka nose prednost lepiH dana. Srecom i vi ste medju njima, pa se iskreno radujte. Dolaze dani koji ce biti svetli i donece vam prelepe trenutke.  Ne samo uopsteno, nego i u ljubavi.

Stranice: 1 2