Nedeljni horoskop od 20. do 27.marta:Slede zanimljivi dani!

Nedeljni horoskop od 20. do 27.marta:Slede zanimljivi dani!

17. Marta 2023 0 By Dejana

 VAGA

Sjajno se osecate. Razmislite o svemu i znajte da je samo na vama da  donesete odluku o svojoj buducnosti. Slede vam dani za iznenadjenja i itekako je moguce da ce uslediti ljubav i ostvarenje jedne velike zelje.

 

 SKORPIJA

Ovo ce biti dani kada cete biti nagradjeni za svoju dobrotu. Vi ste bili i ostali znak koji je cinio dobro i sada je doslo vreme da za to budete i nagradjeni na pravedan nacin. Nemojte obecavati sto nsite u stanju da ispunite.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 STRELAC

Vrlo je vazno da kazemo da je jednom raku stalo do vas. Da je iskren i odan i da nema nimalo sumnje da ima sa vama velike i ozbiljne planove. Sve ostalo je na vama jer morate o svemu dobro da razmislite…

 

 JARAC

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Dakle sledi vam mogucnost da ostvarite svoju veliku zelju. Iz dana u dan ste u dilemi i ne znate ni sami kako da se ponasate. Vazne odluke vas cekaju.

 

 VODOLIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da vam sledi period za srecu. Znak ste koji ce itekako moci da uziva u danima koji su pred nama. Nikada vam nije bilo lako ali sledi period za najlepse promene.

 

 RIBE

Vazno je da kazemo da su pred vama dani za ljubav. Jedan rak vam jako znaci i  sada je moguce da se medju vama konacno desi nesto konkretno. Cini se da on  ceka prvi korak,dakle mnogo toga je na vama…

Stranice: 1 2