Uvek si cinila sve da drugima bude dobro,a sebe vecito zaboravljala…

Uvek si cinila sve da drugima bude dobro,a sebe vecito zaboravljala…

5. Marta 2023 0 By Dejana

 Vreme je da se desi kraj, kraj onoga da uvek mislis da budu srecni oni koje volis, a tebi kako bude…

 

Zeno, uvek si mislila na druge.  Ti si uvek pokusavala da usrecis one do kojih ti je stalo, a ti sama si patila i plakala kao  nikada ranije. Ti si uvek mislila na druge ali sada je vreme da se okrene kolo srece. Vreme je da se pogledas u ogledalo i da shvatis koliko vredis, da si odana, da si posebna, da si zena koja ima stav i koja tacno zna sta je ono sto zeli…

Vreme je da mislis na sebe i da ides ka svom ostvarenju zelje, da sebe stavis na prvo mesto.  Uvek si vise marila za one koje volis a tebi kako bude.Sada je vreme da se to promeni.

Da pocnes da zivis za sebe i da pokusavas da se izboris za ono sto ti zelis jer je to jedino sto je vazno, bitno… Da shvatis da je zivot samo jedan  i da je prekratak da bi dozvolila da ga zivis onako kako drugi zele. U redu je to sto si dobar covek i jako je lepo sto ti je vazna sreca onih koje volis. Ali vreme je da ti bude vazna i tvoja sreca.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Vreme je da konacno pocnes da zivis onako kako ti zelis,a ne kako ti neko kaze da trebas. Ti imas prava na to, imas prava da promenis neke stvari u svom zivotu… Vreme je da se posvetis sebi i da uzivas u svim onim lepim stvarima koje zivot nudi.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2