Tvoje srce je bilo slomljeno,ali znaj da dolazi dan kada ce biti srecno i voljeno…

Tvoje srce je bilo slomljeno,ali znaj da dolazi dan kada ce biti srecno i voljeno…

28. Februara 2023 0 By Dejana

 Ono sto nikada ne smes da zaboravis je to da si zena koja zasluzuje ljubav. Da su tek pred tobom dani za  radost,za emocije…

 

Tvoje srce je bilo slomljeno i dobro znas sta znaci patiti zbog ljubavi.  Ti si jedna od onih zena koje  su volele najvise na svetu ali koje su svoju ljubav   dale onima koji ne zasluzuju bas nista.

Ti si jedna od zena koje imaju dusu ali koje su zbog nje propatile kao retko ko.  Dala si mu sve sto si imala ali mu je bilo malo. On je prosto osoba koja je navikla samo da uzima i uzima,a nikada i da daje.  Ti si neko ko je prosao mnogo toga ali tek su pred tobom dani za srecu i ljubav.

Naravno da posle svega ne verujes  nikome. Naravno da si ostala razocarana i da ti je tesko ali ono sto moras da znas je da posle svake kise dodje sunce i da ce tako biti i u danima koji su pred  nama.

Ti si zena koja je spremna da bude jaka i snazna, zena koja ne odustaje ni u kom slucaju od onog sto zeli…I svaka ti cast na tome.

Ti si zena koja je spremna da bude jaka i samo je vazno da takva i ostanes. Tvoje srce je bilo slomljeno ali doci ce jednom neko ko ce  umeti da ti dokaze da vredis…Neko ko ce te voleti onako kako zelis i onako kako si oduvek zelela.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Bila si prevarena i izdana od strane onoga ko te je voleo najvise na svetu. Dala si nekome sve sto si imala i normalno je da sada ne verujes nikome, da ne verujes ni u sta.

Ali, znaj, da bi dosle u nas zivot osobe koje su prave prvo moramo da okrenemo ledja onima koje su pogresne.Ti si tu pogresnu osobu imala kraj sebe i slomila ti je srce, ali sada slede dani kada ce doci ona koja je prava.  I to je jedino sto je vazno.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2