Bivse ljubavi ovih znakova ce zeleti jos jednu sansu:Evo kome slede velike i teske odluke!

Bivse ljubavi ovih znakova ce zeleti jos jednu sansu:Evo kome slede velike i teske odluke!

25. Februara 2023 0 By Dejana

 Vrlo je vazno da kazemo da nekada zaista treba preci i preko ponosa i preko ega, ako vec zelimo da budemo srecni…

 

  BIK

Ljubavi iz proslosti su nekada bas one zbog kojih  ne mozemo da krenemo dalje. Pokusavamo i dajemo sve od sebe ali nekoga volimo svim srcem cak i ako ta osoba ko zna koliko vremena nije pored nas.

Imajte na umu da je izvesno da ce doci do toga da vam se javi vasa bivsa ljubav. Da je ona neko ko je zaista pokusao na svaki nacin da vas zaboravi ali da joj jednostavno nije uspelo.

Vas bivsi partner je shvatio da u ljubavi moze biti srecan samo ako ste vi pored njega i nema nimalo sumnje da je odlucio da se bori da vas osvoji ponovo. Ako mu date priliku, imajte na umu da ce ovog puta da vam dokaze na delu svoju promenu i da vam stavi do znanja da se iskreno kaje sto nije cuvao ono sto je sa vama imao.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Razmislite o tome i znacete i sami sta je ono sto je za vas najbolje… Naravno da ne treba nikome da dajete laznu nadu, i da je za vas najbolje da uradite onako kako vam nalaze srce. Ali, u slucaju da je i vama ta osoba vazna i draga i da i dalje prema njoj imate emocije… Onda samo treba da se prepustite ljubavi, i da zaboravite na sve ostalo.  Ego i ponos nisu vazni tamo dge postoji cista i iskrena emocija.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2