Ovan-mesecni horoskop za februar:Evo sta vas ceka na polju ljubavi,posla i zdravlja!

Ovan-mesecni horoskop za februar:Evo sta vas ceka na polju ljubavi,posla i zdravlja!

24. Januara 2023 0 By Dejana

Dragi ovnovi,evo prilike da saznate sta vas ceka u mesecu koji je pred nama…

 

POSAO:

Moramo da kazemo da vama februar bas i nece biti talican mesec. To ne znaci da cete biti tuzni ali je istina da ce ovo biti mesec kada ne bi ste trebali da pocinjete nesto novo. Ako ste, recimo, planirali da pocnete novi posao, znajte da sada nije vreme za to.

Ono sto moramo da kazemo jeste da bi ste svakako trebali da budete pazljivi kada je u pitanju posao.Da imate na umu da imate u svom radnom okruzenju nekoga ko samo glumi da vam je prijatelj. Moguce je da vas ta osoba ne voli iz razloga sto je prosto ljubomorna na vase znanje, na vas rad i trud. Zato dobro treba da pazite kome odajete svoje tajne, svoje zelje, kome pricate o svojim ciljevima. Isto tako, i o svojim idejama kada je posao u pitanju. Nece vam novca faliti u mesecu koji je pred nama. To je ono sto je izvesno ali ga necete ni imati toliko da mozete da ga trosite nesmotreno i neoprezno…

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 LJUBAV

AKO STE SLOBODNI:

Moramo da kazemo da ce februar biti mesec ljubavi za ovnove koji su slobodni. Dakle sada je sve na vama. Razmislite o tome sta je ono sto zelite. Jako je vazno da imate na umu da vas neko iz vase blizine jako simpatise. Ne kazemo da je zaljubljen u vas, ali je cinjenica da ste toj osobi jako dragi.

Moguce je da ce doci do toga da u toku ovog meseca ta osoba odluci i da vam kaze sve sto misli, zeli i oseca. Da li cete joj dati sansu ili ne, to je na vama. Ali morate znati da ona jeste iskrena i da ima iskrene i casne namere kada ste vi u pitanju.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2