Merkur je u znaku Jarca do 12. februara:Ovi znaci ce do tada apsolutno uzivati!

Merkur je u znaku Jarca do 12. februara:Ovi znaci ce do tada apsolutno uzivati!

14. Decembra 2022 0 By Dejana

 Merkur je usao u znak Jarca. Jarac vazi za zodijaka koji je borac i koji zna sta zeli, tako da se moze reci da nam sledi jako zanimljiv period.

 

JARAC

Merkur je u vasem znaku. Dakle moze se reci da je bas sve moguce kada ste vi u pitanju. Ono sto je jasno jeste da vam sledi period kada ce doci do toga da vidite pravo lice nekoga do koga vam je stalo. Ukratko receno,sledi vam neprijatno iznenadjenje. Bili ste sigurni da vas ta osoba  iskreno voli i ni u kom slucaju vam necem biti lako. No, polako. Znajte da ce ubrzo nakon toga uci u vas zivot neko ko ce biti poseban na svaki moguci nacin.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ako ste slobodni onda znajte da ce do kraja januara  doci do toga da upoznate vasu srodnu dusu. Konacno ce se zavrsiti vasa potraga za pravom osobom pa cete konacno moci da kazete da ste dosli do svog cilja. Realno receno, dolaze vam dani kada ce sve biti moguce i kada ce sreca doci u vas zivot, bas onako kako ste zeleli i kako ste zasluzili.Period koji je pred nama ce biti jako lep.

Merkur u vasem znaku moze da oznaci i pocetak na polju karijere. Novi pocetak,ostvarenje jedne zelje ali i napredovanje na radnom mestu. Ovo ce zaista biti period kada cete uzivati u onome sto imate i kada ce doci do toga da se uverite da postoji pravda. Da svako pre ili kasnije dobije ono sto zasluzuje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2