Dnevni horoskop za utorak,13.decembar:Vreme je da se okrene kolo srece!

Dnevni horoskop za utorak,13.decembar:Vreme je da se okrene kolo srece!

12. Decembra 2022 0 By Dejana

 Pred nama je utorak. Evo prilike da saznate sta ce vam ovaj dan doneti i ko ce moci da kaze da je srecan.

 

 OVAN

Konacno ce doci do toga da dobijete ono sto ste zeleli. Vama ce ovaj utorak doneti ostvarenje jedne velike zelje. Postoji neko ko je spreman da vam  na delu dokaze koliko mu je zapravo stalo.Cuda su svakako moguca kada su u pitanju dani koji su pred nama.

 

 BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je cinjenica da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam na delu svoju ljubav dokaze i pokaze. Moramo da naglasimo da ce ovo biti dan kada cete   moci da se okrenete ka sebi i da sebi ugodite u svakom smislu.

 

 BLIZANCI

Vrlo je vazno da kazemo da postoji neko ko vas voli. Neko ko je spreman da vam na delu svoju ljubav dokaze  i pokaze. Razmislite o tome i zapitajte se sta je ono sto zelite od zivota. Ta osoba svakakod a zasluzuje da joj date priliku.  Sada je vreme da slusate glas razuma.

 

 RAK

Ono sto moramo da naglasimo kada je u pitanju ovaj dan jeste da cete dobiti priliku da donesete jednu veliku odluku. Jako je vazno da budete pazljivi pri tome i da pazite sta obecavate i kome pricate o svojim zeljama,ciljevima i planovima. Nisu vam svi prijatelji.

 

 LAV

Jako je vazno da naglasimo da vas neko voli. Da cete u danu koji je pred nama konacno moci da kazete da ste dosli do svog cilja. Postoji jedan rak koji je spreman na sve ne bi li vas kraj sebe imao. Sve ostalo je samo na vama.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Ovaj dan ce biti prilika za ljubav. Prilika da konacno ostvarite jednu svoju veliku zelju. No, ono sto moramo da kazemo jeste da postoji neko do koga vam je stalo, i ko ce umeti da vam na delu svoju ljubav dokaze. Dajte toj osobi sansu.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2