Astro od 12. do 19.decembra:Ovim znacima sledi teska sedmica..

Astro od 12. do 19.decembra:Ovim znacima sledi teska sedmica..

12. Decembra 2022 0 By Dejana

U ovoj novoj sedmici meseca decembra, ova tri znaka ce biti razocarana i tuzna i nece im biti lako….

 

   STRELAC

Teska sedmica je pred vama. Moracete da se zapitate sta je ono sto zelite od zivota. Ko je osoba koju zelite kraj sebe. Moguce je da ste sada u dilemi i da ni sami ne znate na koju stranu da krenete. Ono sto moramo da kazemo jeste da su velike sanse da ce doci do toga da vam se javi neko iz vase proslosti. To je vrlo verovatno osoba koja prema vama gaji jake emocije. Osoba koja je spremna da vam sada dokaze da se kaje sto vas je lagala, povredila,sto vam je  slomila srce.  Ona je neko koga ste voleli vise nego ikada ikoga i nece vam ni u kom slucaju biti lako.

Ali, dajte sebi vremena da o svemu dobro razmislite. Ma koliko da vam bilo tesko, ma koliko da vam se cinilo da je bitno samo ono sto kaze vase srce… Vi treba da uradite onako kako  bude najbolje za vas. Da bi ste  doneli odluku koja ce biti ispravna imajte na umu da vam treba vremena. Da ce ovo biti teska sedmica ali da ste vi jaci  nego sto mislite. Jaci nego sto delujete.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

   BIK

Ovo ce biti teska sedmica za vas.  Imacete velikih problema na polju finansija. Vas problem je sto vi ne znate da cuvate ono sto imate. Ovo se pre svega odnosi na  novac. Vi kada imate vi trosite nemilice,a  onda kada ostanete bez njega zazalite i kajete se. To je ono sto moramo da naglasimo i ono sto vi morate da promenite.  Imajte na umu da je bas sve moguce kada ste vi u pitanju,ali da ce ova sedmica koja je pocela biti jako teska.

  Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2