Ljubavni horoskop za ponedeljak:12.12. ce biti caroban dan za ljubav!

Ljubavni horoskop za ponedeljak:12.12. ce biti caroban dan za ljubav!

11. Decembra 2022 0 By Dejana

 Sledi jos jedan ponedeljak. Moramo da kazemo da ce ovaj dan nekome ostvariti veliku zelju.

 

 OVAN

Ponedeljak koji je pred nama ce vama doneti dilemu. Problem je u tome sto ni u ovom trenutku niste spremni da se odlucite. Kao da se nalazite u ljubavnom trouglu. Cini se da postoje dve osobe o kojima mastate. Morate da se odlucite povodom toga.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da dolaze promene. Da cete u danima koji su pred nama konacno doci do svog cilja. To je vrlo vazno da kazemo. Sledi vam dan kada cete saznati nesto sto moze jako da vas iznenadi,ali bitno je da znate da morate ici ka svom cilju.

 

 BLIZANCI

Jako je vazno da kazemo da ce ponedeljak koji je pred nama biti novi pocetak za vas i za nekoga iz proslosti. Mozda cete toj osobi odluciti da date jos jednu sansu. No, ono sto moramo da kazemo jeste da bi bilo pametno da se prvo uverite u to da je ta osoba iskrena.

 

 RAK

Konacno ce doci do iznenadjenja. Konacno moze sve da dodje na svoje. Samo nemojte odustajati od onog sto zelite. Moguce je da postoji neko ko o vama mnogo misli. Ko o vama mnogo masta. Ta osoba je zasluzila priliku.

 

 LAV

Ponedeljak koji je pred nama ce doneti niz promena. Vi cete morati da donesete neke odluke i samo od vas zavisi koliko cete srece imati u danima koji su pred nama. Ovaj dan donosi  nesto sto niste ni u kom slucaju ocekivali. Emocije ce vam biti naglasene, to je ono sto je izvesno i sigurno.

 

 DEVICA

Ono sto je vazno da kazemo jeste da ovaj dan donosi radost. Vi ste jedan od retkih znakova kojima ce ovaj dan ostvariti zelje.Posvetite se sebi i ni u kom slucaju nemojte  da odustajete od onog sto naumite. Postoji neko ko vas iskreno i od srca voli. Mislite o tome.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2