Lav u  2023. godini:Sledi vam godina radosti,ali nekome od vas i kajanja!

Lav u 2023. godini:Sledi vam godina radosti,ali nekome od vas i kajanja!

11. Decembra 2022 0 By Dejana

 Dragi lavovi, moramo reci da ce ova godina  za vas biti jako vazna i znacajna.

 

  POSAO

Lav ce  tokom naredne godine imati niz prilika da napreduje. To je ono sto moramo da kazemo. Ovo ce biti godina kada cete morati mnogo da se trudite. To je cinjenica ali uvek imajte na umu da je to pozitivno. Jer, u danima  i mesecima koji slede, iako cete mnogo da radite, vi cete mnogo i napredovati. Ako se pitate na kom cete zivotnom polju imati najvise srece imajte na umu da ce to biti karijera. Da cete zapravo na ovom polju biti uspesni i da ce doci do toga da se ostvare neke vase zelje.

Ako ste mastali o promeni radnog mesta onda znajte da ce ova godina za vas biti sjajna i idealna sansa za jedan novi pocetak. Takodje, lav ce moci da kaze da je dobio sansu i da  zapocne neki svoj privatni biznis u danima koji su pred nama.  Nista nije nemoguce  za onog ko je spreman da se bori i to je ono  sto morate da  imate na umu…

  LJUBAV

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 AKO STE SLOBODNI

Lav ce moci da kaze da mu je ova godina presudna za ljubav. To je ono sto moramo da kazemo. Dolazhi do promena koje ste dugo cekali. Dakle, moguce je da ce cak doci i do ljubavi na prvi pogled ali istina  je da mnogo toga zavisi i od vas.

Ovo ce biti godina kada cet saznati  i da postoji neko u vasoj blizini ko vec dugo krije svoje emocije. To je zato sto se plasi da cete ga odbiti ali imajte na umu da je iskrena. I za slucaj  da imate bar gram emocija i da u vama postoji i najmanja nada da bi ste mogli da je zavolite… Svakako da bi ste trebali da joj date sansu.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2