Ljubav od 12. do 19.decembra:Evo koga ceka velika sreca!

Ljubav od 12. do 19.decembra:Evo koga ceka velika sreca!

9. Decembra 2022 0 By Dejana

Pocinje jos jedna sedmica meseca decembra. Evo sta vas ceka u tom periodu na polju ljubavi.

 

 OVAN

Vama ce ljubav u danima koji su pred nama biti na prvom mestu. Nema nimalo sumnje da cete vise od svega zeleti da ste voljeni i da imate nekoga kraj sebe. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da sada nije pravo vreme…

 

 BIK

Ljubav je ono sto vam je sada u drugom planu. Vi vise od svega zelite da imate nekoga na koga mozete da se oslonite. To je ono sto moramo reci. Samo je pitanje dana kada vas ceka jedno veliko iznenadjenje.

 

 BLIZANCI

Ono sto moramo da naglasimo jeste da ce doci dani za promene. Vi cete u danima koji slede moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Jako vam znaci jedan rak i cini se da je konacno vase srce odabralo pravu osobu.

 

 RAK

Jako je vazno da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Ako postoji neko do koga vam je stalo vrlo je vazno da cuvate ono sto imate. Iz dana u dan vam je sve  jasnije da postoji neko ko vas iskreno voli.

 

 LAV

U toku sledece sedmice cete morati da donesete neke odluke. Samo vi znate sta je ono sto zelite ali je vrlo vazno da nikome ne dajete lazne nade. Jedan rak je spreman na mnogo toga ne bi li vas osvojio.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Vrlo je vazno da kazemo da vama dolaze dani za ljubav. Mislite o tome. Postoji neko ko je spreman da vam na delu svoju emociju pokaze. Konacno je vazno da se fokusirate na sebe.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2