Astro upozorenja:Jasno je da ovi znaci moraju da paze sta rade!

Astro upozorenja:Jasno je da ovi znaci moraju da paze sta rade!

9. Decembra 2022 0 By Dejana

 Ako ste rodjeni u navedenim znacima zodijaka, imajte na umu da je jako vazno da pazite sta radite. Ne sledi vam lep period.

 

  BIK

Upozorenja koja imamo za vas se  ticu ljubavi. Nema nimalo sumnje da ce doci do toga da saznate da vas neko voli. Da neko iz vase proslosti zeli jos jednu sansu.  Velike su sanse da je u pitanju neko ko vas je jako povredio.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Istina je da se ta osoba sada kaje iskreno i da joj je iskreno stalo. U to nema nimalo sumnje. No, ta osoba se nije promenila, niti ce se ikada promeniti. Zato ni u kom slucaju ne treba  ni da razmisljate o tome da toj osobi date jos jednu sansu. Cak i ako je volite svim srcem, jer ako joj se vratite sledi vam razocarenje. Ona ce u pocetku biti divna, cinice sve da vas usreci, a onda ce prosto ponovo pokazati svoj pravi karakter. Daleko od toga da pricamo o nekome ko je los covek. Nije, vasa voljena osoba zaista ima dobru dusu ali ima i navike i stil zivota koji vama nikako ne prijaju.

Znajte da je vrlo moguce da ce doci do vaseg pomirenja. Ako vi to pozelite, ta  zelja ce biti ostvarena brze nego sto mislite. Ali, ono sto morate da znate da vasa sreca nece dugo  trajati. Ako odlucite da se vratite na stare staze, srce ce vam biti jako brzo slomljeno i silno cete se kaajti sto ste ponovo poverovali nekome ko vam je jednom vec slomio srce…

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2