Dnevni ljubavni horoskop za 5.decembar:Sreca kuca na necija vrata!

Dnevni ljubavni horoskop za 5.decembar:Sreca kuca na necija vrata!

4. Decembra 2022 0 By Dejana

Ovaj ponedeljak moze da donese ono sto jedan znak zeli vise od svega…

 

 OVAN

Sledi ponedeljak. Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da vas neko voli  i da postoji neko ko je spreman da vam na delu dokaze i pokaze svoje emocije. Samo je  bitno da ne odustajete od onog sto zelite ni u kom slucaju.

 BIK

Moramo da kazemo da ovaj ponedeljak moze da bude dan kada cete morati da donesete neke odluke. Nece vam biti lako ali je cinjenica da morate dobro da razmislite o tome sta je ono sto zelite.  Od vas mnogo zavisi.

 

 BLIZANCI

Bitno je da kazemo da vama dolaze dani za promene ali ono sto moramo da naglasimo jeste da samo od vas zavisi koliko cete srece imati.. Ovaj dan moze da bude jedan od onih kada cete doneti vazne odluke.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RAK

Ovaj dan donosi priliku da se posvetite sebi. To je ono sto moramo da kazemo. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam na delu svoje emocije dokaze i pokaze. Mislite o tome, znajte da su cuda moguca.

 

 LAV

Ono sto moramo da kazemo jeste da je sve moguce kada ste vi u pitanju. Sledi vam dan kada cete morati da donesete odluku. Vise je nego izvesno da ce neko iz vase proslosti da vam trazi jos jednu sansu.

 

 DEVICA

Bitno je da naglasimo da ce ovaj ponedeljak vama biti srecan dan. Konacno cete  dobiti lepe vesti koje ce vam vratiti osmeh na lice. Sreca ce biti vase drugo ime u danima koji su pred nama i to je ono sto moramo da naglasimo.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2