Mesecni horoskop za decembar za devicu:Ovo ce biti period ostvarenja najvecih zelja!

Mesecni horoskop za decembar za devicu:Ovo ce biti period ostvarenja najvecih zelja!

29. Novembra 2022 0 By Dejana

  Drage device,evo prilike da saznate sta vam donosi ovaj mesec. Neko ce biti jako srecan.

 

 POSAO

Vrlo je  vazno da kazemo da nema nimalo sumnje da ce ovo biti mesec kada cete biti blizu ostvarenja vase najvece zelje. Vi ste neko ko je prosao mnogo toga i konacno cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Decembar ce biti mesec kada vas konacno ceka nagrada i priznanje za sve lepe stvari koje ste do sada  uradili.Moguce je da ce to biti mesec kada ce te na delu da se uverite da vas vasi saradnici cene mnogo vise nego  sto mozete da zamislite. Dakle ovo bi mogao biti mesec kada cete dobiti poslovnu ponudu koja se ni u kom slucaju ne odbija. Konacno cete moci da kazete da ste blizu ostvarenja vase velike zelje bas kao sto ste oduvek i zeleli da budete.

Ono sto dalje moramo reci jeste da bi ovo mogao da bude mesec kada cete shvatiti da nije vazno sta ko kaze vec da treba da  zivite svoj zivot onako kako vi licno zelite. Nemojte da dozvolite da tudja misljenja  mnogo uticu na vas.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 LJUBAV

 

 AKO STE SLOBODNI

Izvesno je da moze doci do pomirenja sa osobom iz vase proslosti. To je ono sto moramo da kazemo. Postoji neko ko vas voli iznad svega i ko je spreman da vam na delu dokaze i pokaze svoju ljubav. Samo je vazno da ni u kom slucaju ne odustajete od onog sto naumite. Dakle, uradite onako kako vam nalaze vase srce. Ako tu osobu volite onda znajte da bi bilo pametno da razmislite o tome da joj date jos jednu sansu. Da date sansu ljubavi i emocijama koje i dalje postoje medju vama. Ali, isto tako, ako vas unutrasnji osecaj,vag glas razuma govori da ne bi ste trebali da se vracate na staze na kojima ste vec bili… Onda dobro razmislite pre nego donesete neku odluku.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2