Ovi znaci pronalaze srodnu dusu do kraja meseca!

Ovi znaci pronalaze srodnu dusu do kraja meseca!

21. Novembra 2022 0 By Luca

Pronaci srodnu dusu ,  eto je nesto za cime skorp svi tezimo.  Ovi znaci pronacice srodnu dusu  do kraja meseca.Ovim znacima ce se do kraja meseca prosreciti u pronalazenju srodne duse.Vreme kao da je stvoreno za njih !

 

Bik

Vi ste oduvek verovali da ce te sresti svoju srodnu dusu. Ovog meseca vam  se pruza prilika za to,dani pred vama

ce vam pokazati da vase verovanje nije bilo uzalud .I da postoji bas ona ta srodna dusa o kojoj ste vec dugo sanjali.

Dos ada ste mnogo puta bili povredjeni i izigrani i ako nikome niste dali povoda za to, neke osobe u vasem bivsem zivotu su samo to cekale da vas izigrajui iskoriste. Ali kolo srece se uvek okrece.

Pa ce se tako i vama posreciti , ljubav ce doci u obliku jednog Jarca i tek ce te tada shvatiti da niste uzalud cekali .

Za svog bivseg partnera vi ste sve cinili u nadi da ce taj isti ostati uz vas, na zalost nije se desilo ono cemu ste se nadali. U predstojecem periodu neko ce uciniti sve za vas, i vase zelje postaju istina od koje necete ni u snu pozeleti da

pobegnete . Dragi Bikovi ovo je vase vreme . Ta ljubavna carolija potrtajace jedan duzi period , uzivajte u njoj.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Jarac

Za vas stize zasluzena sreca . Mnogo puta su vas do sada prevarili i izigrali , niste ni malo bili srecni ali ce te konacno upoznati osobu koja je vredna svega. Ljubav ce pokucati na vrata . Vrlo moguce da je to jedan Bik ili Skorpija .

Sa tom osobom ostavricete sve ono sto ste zelelli. Oduvek vas je privlacila sigurnost na svim poljima pa tako i u ljubavi i konacno ce te je doziveti sigurnost koja vam je potrebna .

U toj osobi pronacicete upravo ono sto ste trazlili do sada . Vas je inace tesko osvojiti vi ste mala neosvjiva tvrdjava ali neko ce konacno uspeti da vam ukrade i srce i dusu. Njegovo prisustvo ce vam ulepsati zivot. Dragi Jarcevi vi vec odavno zelite da vasu dobrotu i ljubav podelite sa nekim ko je zasluzuje. Ova osoba koja ce uci u vas zivot bice bas ta.. Mozemo reci vasa srodna dusa je se konacno nasla i da ce vam zivot konacno biti onakav kakvim ga zasluzujete.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2