Sledi sedmica izazova,promena,a za neke i novih ljubavi:Ove zodijake ceka iznenadjenje!

Sledi sedmica izazova,promena,a za neke i novih ljubavi:Ove zodijake ceka iznenadjenje!

20. Novembra 2022 0 By Dejana

Naravno da samo od vas zavisi hocete li se prepustiti toj ljubavi. Ali, ono sto je izvesno jeste da to hoce biti sansa i nagrada od sudbine da konacno  mozete da kazete da ste dobili ono sto zelite. Ljubav bi mogla da udje u vas zivot i da se neke vase zelje konacno i ostvare u danima koji su pred nama.

Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da ce ovo biti sedmica kada ce ribe koje su u vezi mozda cak biti i zaprosene u danima koji slede. Svakako da je to odluka koja zavisi samo od vas. Ponasajte se u skladu sa onim sto vase srce zeli i necete pogresiti…

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

SKORPIJA

Sledi vam sedmica kada ce vam neko do koga vam je jako stalo slomiti srce.To je ono sto moramo da kazemo. Ovo ce biti dani kada cete saznati da vas je neko do koga vam je jako stalo slagao. Da je u pitanju osoba kojoj verujes  i za koju bi sve ucinio, ali nazalost ne i ona za tebe.

Jako je vazno da dodamo da ne postoji mogucnost da izbegnes ovo razocarenje.  Jedino sto ti ostaje je da nadjes nacina da sve ovo podneses i da to bude zapravo  jedna zivotna lekcija nakon koje ces biti jaci. Nakon koje ces nauciti da prepoznas prave ljude.

 

 

Stranice: 1 2