Mali ljubavni horoskop do kraja nedelje za sve znakove!

Mali ljubavni horoskop do kraja nedelje za sve znakove!

3. Oktobra 2022 0 By Leontin Leontin

 

VAGA

Drage vage, u periodu do kraja nedelje ćete saznati nešto značajno. Vi ćete saznati da je jedna osoba o vama stekla najbolje moguće mišljenje. Vi ćete saznati da ste se mnogo svideli osobi koja je nedavno ušla u vaš život. Vi ste nedavno upoznali jednu zanimljivu osobu, a vas ta osoba sada želi kraj sebe u vezi.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, mali ljubavni horoskop vam donosi veoma loše vesti. Nažalost, vas tokom dana do kraja nedelje očekuje jako mnogo negativnih i loših dešavanja. Vas tokom dana do kraja nedelje očekuju dešavanja koja će vam veoma teško pasti.

STRELAC

Dragi strelci, vama će dani do kraja nedelje biti čarobni i prelepi. Naime, ono što vas očekuje jeste jedno prelepo i neverovatno ljubavno iznenađenje. Vas u periodu do kraja nedelje očekuje mnogo toga dobrog u ljubavi.

JARAC

Dragi jarčevi, vi ćete osećati jako veliku nervozu zbog dešavanja koja vas očekuju u periodu do kraja nedelje. Vi ćete osećati nervozu zbog toga što će vaš partner činiti neke postupke koje ne bi trebao da čini. Vaš partner zaista neće dovoljno voditi računa o svojim postupcima.

VODOLIJA

Drage vodolije, dani do kraja nedelje će vam biti i više nego lepi. Oni će vam doneti potpunu promenu situacije na planu ljubavi vašeg života. Vama dani do kraja nedelje donose razloge za sreću, dok vas apsolutno ništa loše ne očekuje.

RIBE

Drage ribe, vama će konačno početi da se dešavaju lepe stvari na planu ljubavi, a one će početi da vam se dešavaju u periodu do kraja nedelje. Naime, ako će vama nešto doneti dani do kraja nedelje, onda će vam oni doneti razloge za veliku sreću.

Stranice: 1 2