LJUBAVNI POČETAK čeka OVE znakove do kraja OKTOBRA!

LJUBAVNI POČETAK čeka OVE znakove do kraja OKTOBRA!

2 Oktobra, 2022 0 By Leontin Leontin

 

DEVICA

Drage device, vama je počeo veoma značajan mesec. Vama je počeo mesec tokom kojeg će vaš život postati mnogo drugačiji. Naime, tokom oktobra vas očekuje mnogo toga važnog, a vas pre svega očekuje ljubavni početak. Vi sada smatrate da ne postoji šansa da vi započnete vezu sa nekom osobom tokom oktobra, ali vas upravo to očekuje. To vas očekuje zbog nekih zaista neverovatnih dešavanja.

Međutim, u vaš život neće ući nikakva nova osoba nego ćete vi započeti vezu sa osobom koju dugo vremena poznajete. Naime, postoji jedna osoba o kojoj ste vi oduvek imali veoma lepo mišljenje. Postoji osoba koja vam se oduvek potajno dopadala, ali ste vi oduvek bili iz nekog razloga ubeđeni da ta osoba na vas nikada nije gledala kao na budućeg partnera nego da vas je oduvek gledala kao prijatelja.

Ipak, da vi niste bili u pravu vama će postati jasno do kraja meseca oktobra. To će vam postati jasno zbog toga što će upravo ta osoba početi na razne načine da se bori za vašu ljubav i za vaše poverenje. Upravo će ta osoba početi da čini prava čuda kako bi sa vama započela vezu. Ona će vam prvo pokazati da joj se mnogo dopadate sa nekim postupcima, pa će onda ona otvoreno početi da se bori za vašu ljubav.

A vi ćete sa tom osobom tokom druge polovine meseca započeti vezu. Vi ćete sa tom osobom započeti vezu koja će jako mnogo obećavati. Jedno je sigurno, a to je da će vam period do kraja meseca biti jako zanimljiv.

Stranice: 1 2