Vikend ljubavni horoskop

Vikend ljubavni horoskop po ciganskim kartama za sve znakove!

 

VAGA

Drage vage, vikend ljubavni horoskop vam donosi veoma dobre vesti. Naime, ciganske karte otkrivaju da će situacija na planu ljubavi vašeg života tokom vikenda postati mnogo bolja. Naime, vaša veza će zbog nekih dešavanja tokom vikenda postati mnogo uspešnija i jača.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, sve ono što vam donosi vikend će vas iznenaditi. Naime, vama će tokom vikenda postati jasno da se iz prijateljstva može roditi ljubav. To će vam postati jasno zbog toga što ćete shvatiti da vas jedan vaš prijatelj želi kraj sebe u vezi.

STRELAC

Dragi strelci, oprez i to jako veliki ćete morati da pokažete tokom vikenda. Oprez će vam trebati zbog toga što će neke osobe pokušati da vam stvore jako velike probleme. Neke osobe će pre svega pokušati da ubede vašeg partnera u potpune neistine o vama.

JARAC

Dragi jarčevi, vikend ljubavni horoskop otkriva da vam stiže pravo malo čudo, a čudom se može nazvati to što će vaš partner učiniti nešto što vam je već odavno obećao. Vaš partner će tokom vikenda učiniti nešto sa čim će vas prosto pa oduševiti.

VODOLIJA

Drage vodolije, vama vikend neće biti lep nego će vam biti jako težak. Nažalost, vama će tokom vikenda postati jasno da vam vaš partner skoro pa uopšte ne veruje. Jednostavno će vaša voljena osoba tokom vikenda preterivati sa svojom ljubomorom. Oprez će vam biti neophodan.

RIBE

Drage ribe, vama će predstojeći vikend obeležiti jedan neočekivan susret. Naime, vi ćete se tokom vikenda sasvim slučajno zateći na jednom mestu i na tom mestu ćete upoznati jako interesantnu osobu. Vama će vikend doneti veoma zanimljive trenutke u ljubavi.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana.