ZIVOTNA PROMENA: Ova tri znaka ce u maju doziveti NESTO NEVEROVATNO!

ZIVOTNA PROMENA: Ova tri znaka ce u maju doziveti NESTO NEVEROVATNO!

22. Aprila 2018 Off By Luca

Dragi Bikovi, vasa vladavina je nedavno pocela i  traje do 21. maja, te nije ni cudo sto vam sledi jedan zaista  buran period  u zivotu.

Medjutim, vama ce mesec  maj biti obelezen ulaskom u novu emotivnu romansu koja ne samo da ce  ugrejati vase srce vec ce vam ta osoba dokazati kako je zapravo lepo kraj sebe imati nekog ko vas voli jace od svega na svetu.

Vrlo je moguce da se radi o osob rodjenoj u znaku Raka ili u znaku Lava, ali o kome god da se radilo, nece  biti  lako da vi stupite u  vezu jer ste oboje veoma tvrdoglavi i ponosni i zapravo ce vam  trebati   vremena da jedno drugom priznate svoje emocije  jer  cete oboje zeleti da izbegnete da napravite prvi korak, sto cete na kraju ipak morati da uradite jer je ljubav najjaca sila na svetu koja jednostavno ne bira  trenutak, ni vreme ni osobu.

 

 

Bikovi koji su u vec u  vezama ce u maju mesecu doziveti pravi procvat na polju ljubavi, moguce su velike promene, pa je cak moguce i to da ce doci do iznenadnih prosidbi ali i divnih vesti o potomstvu.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3