ZIVOTI ova TRI zodijaka se MENJAJU u NAREDNIM DANIMA –  VREME je da se  OKRENE KOLO SRECE!

ZIVOTI ova TRI zodijaka se MENJAJU u NAREDNIM DANIMA – VREME je da se OKRENE KOLO SRECE!

9. kolovoza 2020 Off By Dejana

 DEVICA

Vi morate da imate na   umu da je nekome stalo do vas.

I da je ta osoba iskrena i da joj je iskreno stalo iako se vama ne cini tako  jer ona ne zeli da vam pokaze svoje emocije…. Logicno, ona se  plasi toga da cete je odbiti jer vi odajete  utisak osobe kojoj niko  na ovom svetu   ne treba. VI ste povredjeni i zato i bezite od ljubavi ali ono sto moramo da kazemo jeste da dolaze dani tokom kojih cete uzivati iskreno. Dani  koji nam slede vam donose ljubav.

Ali, ono sto je cinjenica jeste da cete morati da se zapitate sta je ono sto iskreno zelite.  Jer ako dodje do toga da napravite neku gresku nema nimalo sumnje da cete se zbog toga silno kajati.

Vrlo je vazno da kazemo da   je toj osobi koju smo pomenuli iskreno stalo i da je spremna na sve kako bi vas osvojila. To neka vam bude na umu.

Cak i ako vam je sada srce toliko slomljeno da ne verujete u ljubav…

Nemojte je odbijati jer cete kraj nje moci da pronadjete sve ono sto vam je oduvek   trebalo. Ljubav, srecu, emociju, iskrenog prijatelja i jos mnogo toga.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

RIBE

Tokom sledecih nekoliko dana cete moci napokon za sebe da kazete da ste srecni. Nista nije onako  kako  bi ste  zeleli ali dolazi vreme cuda i u vas zivot i u to nema nimalo sumnje.

Ono sto moramo da kazemo jeste da vi treba da se zapitate da li  jos uvek imate bilo kakve emocije prema osobi koja je deo vase proslosti.

TO bi moglo da vam donese resenje nekih dilema tokom kojih cete najpre shvatiti koliko vam je zapravo stalo do jednog raka. Ono sto  je takodje jako vazno da kazemo jeste da   cete   tokom sledecih nekoliko dana     morati da shvatite sta je ono to vam istinski    treba  za srecu. Posvetite se tome –  i cinite onako kako vam nalaze  vase srce.

Cak i ako se desi da    vam svi oko vas kazu da je to greska… Nemojte da marite. Zivot je  samo jedan  i cinite onako kako vam  srce  govori. Pa cak i po cenu toga da napravite veliku    gresku.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2