Zena VODOLIJA: KRENULA JE SA DNA I DOSLA JE DO SAMOGA VRHA – Ona je IZDRZALA SVE!

Zena VODOLIJA: KRENULA JE SA DNA I DOSLA JE DO SAMOGA VRHA – Ona je IZDRZALA SVE!

7. Februara 2019 Off By PLEOMAX23

Ne treba niko da joj govori sta da radi, ona savete na podnosi, ne treba niko da joj se mesa u zivot posto na to niko nema prava, zena vodolija je dama koja je prosla kroz mnogo toga u zivotu i to potpuno sama i upravo zbog toga nju svaki covek treba postovati, ona veoma dobro zna koliko je tesko biti na dnu, ali ona isto tako zna kako je biti na vrhu, ona je prosto krenula sa dna i sa svojim radom i trudom je dosla do samoga vrha…

 

Mnoge osobe ne zele da razmisljaju o proslosti, mnoge osobe se prosto kaju zbog nekih svojih dela, ali ne i ona. Zena vodolja stalno razmislja o proslosti, ona prosto razmislja o njoj jer zna koliko joj je u proslosti bilo tesko u zivotu i ona razmislja o njoj zbog toga sto zna koliko je morala da se bori kako bi dosla do samoga vrha.

Zena vodolija u proslosti nije bila ni malo oprezna, ona je u proslosti verovala svima, a njoj su mnoge voljene osobe srce slomile i zbog toga je ona bila na dnu. Isto tako je nju zivot veoma cesto kaznjavao sa tugom, iako je zasluzila srecu, ali nije se ona predvala cak ni tada kada joj je bilo najteze nego je se ona borila i upravo je zbog toga uspela da se izbori za brojne zivotne pobede.

Zena vodolija je dama koja prosto zna koliko je se tesko nositi sa tugom, ona zna koliko zivot ume da bude surov, medjutim nju njeni ”oziljci na srcu” pre svega podsecaju na to i ona je isto tako ponosna na njih jer to o njoj govori da je oduvek bila dobar covek. Zena vodolija se jeste promenila, ona je postala mnogo mudrija i pre svega opreznija dama, ali ono sto se kod nje nije promenilo jeste dobrota, ona je ostala dobra i plemenita osoba kakva je oduvek i bila.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2