ZENA VODOLIJA i ZENA RIBA:Emotivne,pozitivno LUDE i veoma ZABAVNE!

ZENA VODOLIJA i ZENA RIBA:Emotivne,pozitivno LUDE i veoma ZABAVNE!

9. Aprila 2018 Off By Luca

ZENA VODOLIJA

 

Iako ova dama na prvi pogled deluje kao neko ko  ne ume da se smeje istina je zapravo drugacija.Ona je zapravo veoma zabavna,zena koja ume da se sali  na svoj racun  i koja je zapravo veoma dobar prijatelj.

Deluje da je stidljiva ali je daleko od toga samo ne zeli sa svakim da bude bliska jer jednostavno zna da nema coveka  koji sa svakim moze biti prijatelj.

Zena koja se rodi u ovom znaku je neko ko ima itekako dobar smisao za  humor i ko je zapravo jedan od osnovnih zabavljaca u svojoj blizini jer je upravo ova dama ona osoba koja najvise pomaze kada dodju teski dani i koja stvara osmeh   na licu onda kada je najteze.

Upravo zato je prava sreca  imati je u svojoj blizini jer ona ne samo da je dobar prijatelj nego je samo za pozeleti i kao partner.

Neko je ko itekako ume da oprasta i ko je spreman na velike ludosti.

Poenta je u tome da  sa ovom zenom uvek  budes opusten i da budes iskren prema njoj i mozes da  budes siguran da te ona voli i da ce  biti uz tebe ma koliko tesko bilo.

Vodolija se od ostalih dama razlikuje po tome sto je neko ko je spreman da rizikuje i ko se  rizika nikada i ni u koj situaciji ne plasi zato sto onaj ko ne rizikuje zapravo retko kada moze da dobije i ona je toga svesna…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2