Zena VAGA! Ona je uvek korak ispred svih. Vredno radi na svom boljitku i nikada ne posustaje u svojoj nameri da postigne neki cilj.

Zena VAGA! Ona je uvek korak ispred svih. Vredno radi na svom boljitku i nikada ne posustaje u svojoj nameri da postigne neki cilj.

18. Aprila 2018 Off By Anđelko

Zena vaga – zena koja je odgovorna, zena koja je vredna i marljiva, zena koja uvek razmislja o svojim postupcima, i zena koja se trudi da ostvari svoje snove…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

Zena vaga je zena koja sa svojim ponasanjem i nacinom razmisljanja moze svima sluziti kao primer. Zena vage dobro razmisli o svemu pre nego sto nesto ucini, zena vaga je spremna da izdvoji koliko god je potrebon vremena kako bi razmislila o nekoj vaznoj odluci, pre nego sto  tu odluku donese.

Veliku mudrost zena vaga poseduje, ona uvek razmislja veoma mudro, ponasanje zene vage je takodje veoma mudro i iskreno.

Zena vaga je posvecena tome da ne pravi mnogo gresaka, pa zbog toga nadstoji da joj svaka odluka bude ispravna kako bi izblegla neke nepotrebne probleme.

Zena vaga je osoba koja je uvek ”korak ispred svih”, a to je zbog toga sto ona uvek ima neko isplanirano resenje za svaki problem, ili situaciju koja joj se moze desiti, ona uvek zna kako da reaguje, i uvek zna kako treba da se ponasa.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3