ZENA SKORPIJA : Zivi MAGNET koji MUSKARCE LUDO PRIVLACI!

ZENA SKORPIJA : Zivi MAGNET koji MUSKARCE LUDO PRIVLACI!

29. rujna 2018 Off By luca

Rec je o zeni rodjenoj  u znaku skorpije.Ona moze da deluje hladno i mozete za  nju da kazete da je neko ko ne ume da voli ali je prava istina potpuno drugacija.Kraj jedne skorpije svako moze da nadje bas sve sto mu je potrebno a dovoljno je samo da to pozeli. No,to nekad nije lako kako se cini jer skorpija ima taj neki gard koji retko kome dozvoljava da bude deo njenog zivota  bas zato sto skorpija ima strah od toga da ne pokloni svoje srce i svoje poverenje osobi  koja ce je povrediti i koja ce se samo poigrati sa njenim iskrenim srcem.

Skorpija je neko ko zna da voli.Ima veliko srce i ona moze  da se nadje svakome u nevolji ali je veoma tesko osvojiti je.Njeno poverenje onaj ko uspe da osvoji  se moze smatrati srecnim covekom zato sto ce  ona   biti prijatelj i partner,i svesto ikome treba.

Ali u njenom srcu se nekad krije velika tuga iako to ona nikad ne bi priznala.Ona je neko ko prosto ima strah od toga da se bilo kome poveri iz prostog razloga sto je patila mnogo  i sto je kroz zivot naucila  da je  najbolje neke stvari cuvati samo za sebe i nikome ih ne odavati.

Ono sto  je najvise boli je sama cinjenica da se desava da pokloni svoje srce osobi koja ga nije zasluzila i zato najvise pati.Od onih je zena koje  su uvek verne i koje se  sa te strane smatraju najboljim u celom zodijaku.Ali bas kao sto one  ne znaju da prevare i to ne zele,isto tako ne  bi oprostile ni ako njima to neko uradi.

Nisu osvetoljubive i ako zeni skorpiji slomis srce mozes da ocekujes od nje da ni ne pokusa da ti vrati milo za drago ali ona itekako veruje u karmu i u  pravdu i cekace da onima koji su joj srce slomili sve zivot vrati sam…

 

Nastavak  na sledecoj strani..

Stranice: 1 2