ZENA SKORPIJA: ZBOG TOGA KAKAV JE COVEK SVI JOJ SE DIVE…KADA JE BESNA SVI JE SE PLASE!

ZENA SKORPIJA: ZBOG TOGA KAKAV JE COVEK SVI JOJ SE DIVE…KADA JE BESNA SVI JE SE PLASE!

4. veljače 2019 Off By Jovana

Ovu zenu svi smatraju kao opasnu damu koja kada je besna ubode vas tamo gde najvise boli, taj bes nikada ne zaboravite. Medjutim kada bolje upoznate zenu Skorpiju shvaticete koliko je ona divna i koliko je vredna divljenja. Ona je jedinstvena, ona je Skorpija!

Saznajte osobine koje nju odlicno karakterisu:

ONA JE NEZAVISNA

Ova zena je potpuno sposobna da brine sama o sebi, ma koliko god se nekome cinilo suprotno. U neku ruku ona ostavlja prvi utisak nezne dame kojoj treba zastita, ali to uopste nije tako, kroz zivot se bori kao pravi veliki borac. Nikada ne govorite zeni Skorpiji sta da radi, jer ona to ne voli, uprkos vasim recima ona ce uvek raditi kako ona misli da treba. Voli svoju nezavisnost i ljudima stavlja do znanja da sama moze da se bori kroz zivot.

OVA ZENA JE SIMBOL ODANOSTI

Ova zena je sa razlogom olicenje odanosti i to je njena najveca vrlina. Ako ste joj prijatelj ili ljubavni partner, znajte da na nju mozete u potpunosti da se oslonite. Ona zna koliko lojalnost znaci i nikada ne bi dozvolila da neko njoj blizak izgubi poverenje u nju. Njena rec vredi, zaista vredi, jer ona cvrsto stoji iza nje.

NJENA STRAST SE NE MOZE POREDITI NI SA CIJOM!

Ova zena ima strast u sebi na kojoj bi joj mnoi zavideli. Sve sto radi radi srcem i do kraja. Kada nekoga voli uradice i nemoguce kako bi ta osoba bila srecna. Medjutim, ako u zeni Skorpiji izazivate negativna osecanja, takodje ce sve uraditi kako bi vas postavila na svoje mesto. Ona sve sto radi znajte da ce biti odradjeno perfektno i do kraja, da li je posao u pitanju, obrazovanje, porodica, partner, dom, sve sto uradi sigurno je u njenim rukama.

Ako zelite da saznate vise, procitajte nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2