ZENA SKORPIJA: U ovom znaku se radjaju NAJMOCNIJE ZENE!

ZENA SKORPIJA: U ovom znaku se radjaju NAJMOCNIJE ZENE!

14. Februara 2019 Off By Jovana

Dama Slprpija poseduje odlicnu intuiciju i bolje i ne pokusavati nesto glumiti pred njom ili sto je jos gore, ne pokusavajte je lagati, znajte da vas odmah procita. Ova dama kada nadje partnera koji je zanima i sa kojim zeli uci u vezi postaje veoma strastvena i sve ce uciniti da usreci voljenog mjuskarca.

Medjutim kada joj neko “stane na zulj” i pokusa je povrediti, osetice sta znaci igrati se sa jednom Skorpijom i koliko zustro ona uzvraca. Njoj nista ne promice, ima odlicno zapazanje i za najmanje sitnice, tako da ne mislite da nesto mozete sakriti od nje.

Strast je zastitni znak jedne skorpije. Ona je odlicna ljubavnica i njen partner ce uvek biti srecan pored nje, jer zna tacno kako da ga zadovolji i usreci. Ona voli novo, uziva u isprobavanju strasnih igrica i mastarija sa partnerom na novim i neocekivanim mestima. Voli uzbudjenja i trudi se da svom voljenom i sebi uvek pruzi neki novi dozivljaj koji ce pamtiti. Nikada skorpiju nece privuci osoba koja joj se “posluzi kao na tacni”, ona voli da se potrudi oko partnera, obozava tajanstvenost i da joj dragi pruzi to zadovoljstvo da sama otkriva nesto novo o njemu. Sto vise tajanstvenosti to ce njihov odnos biti lepsi i zanimljiviji.

Ova dama obozava da priusti sebi lep donji ves koji ce zagolicati mastu partneru. Takodje omiljeni odevni predmet joj je crna haljinica uz upecatljiv nakit.


Stranice: 1 2