ZENA SKORPIJA: U ovom znaku se radjaju NAJMOCNIJE ZENE!

ZENA SKORPIJA: U ovom znaku se radjaju NAJMOCNIJE ZENE!

14. Februara 2019 Off By Jovana

Ovu zavodljivu damu necete procitati iz prve. Ona je misteriozna i otkrivacete postepeno mnoge stvari o njoj. Svako novo otkrice bice novo prijatno iznenadjenje. Ova dama je neodoljiva i jako privlacna. Na prvi pogleda ostavlja utisak stroge i jako opasne dame, ali dozvolite sebi da je upoznate i bicete iznenadjeni onim sto cete otkriti. Ona je zaniljiva, pozitivna zena koja je puna sala i humora.

Vernost je nesto sto je  ovoj dami najbitnije u zivotu. Kao sto mozete slepo verovati njoj i ona ocekuje od dragih ljudi, prijatelja i voljene osobe da im moze u potpunosti verovati. Njena rec za nju vredi puno i uvek je ispunjava. Od nje necete nikada cuti lazna obecanja.

Ova dama je nezavisna i njoj ne treba niko ko ce voditi racuna o njoj. Zna odlicno da se brine o svom zivotu. Hrabrost je vrlina koja je krasi. Ona smelo koraca kroz zivot i uzdignute glave prelazi sve prepreke koje joj se nadju na putu. U njoj cete prepoznati jaku zenu koja ne preze ni pred cim. Veoma ceni svoju slobodu i ne dozvoljava nikome da narusi mir u njenom zivotu. Pneki savet moze da poslusa ako misli da je ispravan. Inace sama donosi odluke i ne ogazire se na tudje komentare.

Ova dama zna odlicno sta zeli od zivota. Sledi svoje ciljeve i hrabro i odlucno koraca prema njima. Nju zli jezici i zavidni ljudi ne mogu slomiti. Veoma promisljeno donosi svoje odluke. Ako je u nesto sigurna u svom zivotu onda je to njena sposobnost. Oslanja se na nju i to je uvek dovede do ostvarenja svojih zelja.

Ako zelite da saznate vise, procitajte nastavak na sledecoj stanici…

Stranice: 1 2