ŽENA ŠKORPIJA : Najgore prodje onaj ko IZDA OVU DAMU!

ŽENA ŠKORPIJA : Najgore prodje onaj ko IZDA OVU DAMU!

17. listopada 2020 Off By luca

Žena rodjena u znaku Škorpije je dama koja ima jasne stavove u životu. Ona zna ko je i koliko vredi. Ne dozvoljava nikome da joj poljulja ličnost i autoritet.

Žena rodjena u znaku Škorpije je žena koja ima moć da ljude usmeri ka tome da je poštuju. Žena koja ima autori nad osobama u svojoj okolini. Ona je dokazala mnogo puta da je kao prijatelj i draga osoba verna i posvećena. Dokazala je da je žena koja je verna i odana. Žena koja nikada ne bi učinila nažao ljudima u svojoj blizini.

Ova dama je neko ko nikada ne bi učinila izdaju ljudima oko sebe. Nikada se ne bi služila lažima i manipulacijama. Ne podnosi ljude koji se sa takvim prevarama vode kroz život i zbog toga nikada tako nešto ne bi uradila.

 

Pridruži se u našu grupu ako si SKORPIJA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

Žena Škorpija je dama koja ne čini, ali nikada i ne prašta izdaju. Kada izdate ovu damu automacki je gubite ma koliko da ste joj bili važni. Ova dama nikada neće oprostiti to što joj je neko zaboo nož u ledja. Šta više, ona to neće ni zaboraviti, već će naterati tu osobu da zažali što se poigrala sa njenim emocijama.

Dana Škorpija će osetiti veliku razočarenje. Osećate se povredjeni što je neko prokocko njeno poverenje i iskoristio njenu dobrotu. To u njoj izaziva veliki bes. Zbog toga ona ne ostaje mirna dok dotična osoba ne oseti njen bes izdaje. Spremna je na mnogo toga kako bi deo toga kako se ona oseća prenela na tu osobu.

ŠKORPIJA je osoba koju ne želite kao neprijatelja i zato ne pokušavaj te da se igrate sa njom.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2