Žena ŠKORPIJA: Dama sa kojom NIKO NE MOŽE KAKO HOĆE, već kako ONA ŽELI!

Žena ŠKORPIJA: Dama sa kojom NIKO NE MOŽE KAKO HOĆE, već kako ONA ŽELI!

26. rujna 2021 Off By luca

Fatalna dama koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim je definitivno žena rodjena u znaku Škorpija.

Ona je ta koja ostaje primećena gde god da se pojavi. Njen čvrst stav i neodoljiv i pomalo misteriozan pogled ne može ostati ne primećen. Ona je dama koja voli da živi život kako ona želi.

Žena rodjena u znaku Škorpija nije neko sa kim ćete moći da manipulišete, u to budite sigurni. Ona je žena koja ne dozvoljava laž i manipulaciju. Staje i žestoko se bori protiv iste.

 

Pridruži se u našu grupu ako si SKORPIJA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Najveća greška je kada neko pomisli da može da upravlja sa ovom damom. Ne, to sigurno ne može! Sa ženom rodjenom u znaku Škorpije niko ne može kako hoće, već isključivo kako mu ona dopusti. Žena koja drži do sebe i koja je u životu naučila da se sama brine o sebi i o svojim potrebama. Ona ne dozvoljava nikome da joj kralja čast i prlja obraz. Zato je spremna pred svakoga da stane i kaže šta ima. Ova dama nema dlaku na jeziku. Način komunikacije sa osobom zavisi od toga šta ta osoba budi u njoj. Može biti veoma neprijatna, ali može biti i veoma blaga i draga.

Žena rodjena u znaku Škorpije je ta koja izdaju ne prašta. Nikada ne dopustite sebi taj luksuz da se poigrate sa zenom rodjena u znaku Škorpije jer ćete dobiti neprijatelja. Medjutim, verujte nam na reč, nju kao neprijatelja zasigurno ne želite. Ova dama može biti jako surova!

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2