Zena Rak, Zena Vodolija i Zena Skorpija – ove TRI DAME horoskopa su NEPRIKOSNOVENE, one su divne one su osecajne, one su NAJBOLJE!

Zena Rak, Zena Vodolija i Zena Skorpija – ove TRI DAME horoskopa su NEPRIKOSNOVENE, one su divne one su osecajne, one su NAJBOLJE!

14. Aprila 2018 Off By Anđelko

Zena rak,zena vodolija i zena skorpija su pre svega velike dame, one imaju veliku dusu koja sve moze da voli i da razume, one su naprikosnovene…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

ZENA RAK

 

Zena rak je pre svega dama, i to se o njoj uvek mora prvo istaci, jer ima ponasanje prave dame, ona zna da pokaze svoju gracioznost i lepotu.

Zena rak je zena sa mnogo osecanja, kada su u pitanju osecanja zena rak je jednostavno neprikosnovena ona je ispred svih, osecanja su ono sto cine zenu raka ”velikom” zbog svojih osecanja je voljena, zbog svojih osecanja ona uvek predstavlja dobru osobu.

Zena rak uvek moze da nas razume, uvek zna da pokaze veliko razumevanje iako smatra da smo negde pogresili, ona nece ”osuditi” nase ponasanje i greske nego ce nam pruziti podrsku kako bi sve to ispravili.

Zena rak je prava ”kraljica”,  jer sa svim osobinama koje ona poseduje slobodno se moze nazvati tako.

Zena rak ce uvek da bude uz nas, ona nece otici, kada su u pitanju ”ljudski kvaliteti” ona je ”prva”, jer sve osobine pravog coveka ona poseduje, ona pomaze svima, ljubav svoju poklanja svima ona je jedno divno ”bice”, ona voli sve, zena rak je jednostavno zena koja zasluzuje da bude srecna, zena rak je jednostavno najbolja.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3