Zena Rak: NA NEPRAVDU NE ODGOVARA SA NEPRAVDOM – Ona se nikada NE SPUSTA na NIVO losih ljudi, ona dopusta da svima zivot VRATI po zasluzi!

Zena Rak: NA NEPRAVDU NE ODGOVARA SA NEPRAVDOM – Ona se nikada NE SPUSTA na NIVO losih ljudi, ona dopusta da svima zivot VRATI po zasluzi!

13. ožujka 2019 Off By PLEOMAX23

Sve bi sebi mogla dopustiti, ali nikada ne bi mogla dopustiti da ucini nesto sto bi dokazalo da je ista kao losi ljudi. Zena rak je mnogo puta u zivotu bila povredjena, ali se ona nikada nije spustala na nivo drugih ljudi. Njoj je stalo do dostojanstva i zbog toga ona na napravdu, ne odgovara sa napravdom…

 

Rodjena u pogresno vreme, rodjena u vreme u kojem se ne ceni nista sto bi trebalo da se ceni. Dok su za druge ljude postenje, dobrota i dostojanstvo samo obicne ”reci”, za nju je sve to nesto od ogromnog znacaja.

Ona je oduvek pokusavala da prema svima ispadne covek, a ona je u svojoj nameri oduvek i uspevala. Zena rak je dama koja je veliku kolicinu tuge imala u svom zivotu, ali njoj cak ni tuga nije mogla nista. Cak ni tuga nije mogla uticati na njenu dobrotu i ni ona je nije uspela promeniti.

Jasno je zeni raku asplutno sve. Njoj je jasno da se dostojanstvo samo jednom gubi i ona sebi to nikada nije mogla dopustiti. Ako je se sa necim zena rak borila, onda je se ona svakako borila sa tugom. Ceo njen zivot je bio ”obelezen tugom”, ali je njena vera u dobrotu tu tugu pobedila.

Mnogi ljudi se promene i posle izmisljaju razne izgovore, ali to nikada nije vazilo za nju. Svasta joj se desavalo u zivotu, ali nju nista nije moglo promeniti. Mnogi zameraju zeni raku to sto ne uzvraca ljudima po zasluzi. Njoj to narucito zameraju njene drage osobe. Medjutim, zena rak zna da kada bi to cinila onda bi to o njoj govorilo da je ista kao losi ljudi, a ona to sebi nikada ne bi mogla dopustiti.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2