Zena Ovan: U IGRI ZVANOJ LJUBAV ONA VECITO GUBI – Ona uvek na kraju bude POVREDJENA!

Zena Ovan: U IGRI ZVANOJ LJUBAV ONA VECITO GUBI – Ona uvek na kraju bude POVREDJENA!

15. Februara 2019 Off By PLEOMAX23

Mnogo puta je dokazala koliko je sposobna, mnogo puta je dokazala da je dama za velika dela, zaista je zena ovan izvanredna dama, ali ona prosto uvek bude povredjena zbog desavanja u ljubavi. Ona je za ljubav zivi, ona za srecu voljene osobe cini sve, ali ona uvek na kraju zavrsi slomljenog srca…

 

Zena ovan se ponasa veoma prirodno i hrabro, ona se bori za ono do cega joj je stalo i ona uspeva da se izbori za svoje ciljeve. Medjutim, kada je ljubav u pitanju situacija je potpuno drugacija, njoj ljubav umesto da omogucava srecu, njoj ljubav uvek omogucava samo veliku tugu.

Zenu ovna mnogi ljudi zele kraj sebe u vezi, to nije uopste nista cudno, to nije cudno zbog toga sto je ona dama koja pleni sa neverovatnom dobrotom, a ona je isto tako i brizna. Medjutim, onaj covek koji je ima kraj sebe obicno ne ume da je ceni i zbog toga njoj bude slomljeno srce.

Zena ovan nikada nije bila slaba, nego je oduvek bila veoma snazna, medjutim zbog emocija je ona tako cesto tuzna kada je ljubav u pitanju, jednostavno su desavanja u ljubavi jaca od nje i protiv njih ona ne moze da se bori.

Za nju se nije lako izboriti, da bi se neko izborio za nju potrebno je mnogo vremena i pre svega truda, ali onaj covek koji se uspe izboriti za njenu ljubav, obicno to uopste ne ume da ceni. Veza sa zenom ovnom je za neke osobe ostvarenje velikog sna, ali neke osobe prosto zaborave na sve, neke osobe zaborave na svoju borbu za nju i neke osobe prosto ne umeju da je cene, a ni da postuju sva njena dela.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2