Zena Ovan i zena Bik:Ponosne vlasnice VELIKOG SRCA!

Zena Ovan i zena Bik:Ponosne vlasnice VELIKOG SRCA!

5. April 2018 Aus Von Luca

ZENA BIK

Ovo je zena koja ide glavom kroz zid i moze se reci da je jedna od njenih najjacih osobina to sto je  uzasno tvrdoglava i sto mora da ostvari ono sto naumi.Sansa da zena Bik digne ruke od onog sto iskreno zeli prosto ne postoji a ako do toga dodje  onda ce to da uradi samo zato sto je shvatila da to ipak nije vredno  njene borbe.

Ova dama je ponosna isto koliko i tvrdoglava i u stanju je da oprosti neoprostivo ali svakako da  i to ima svoje granice.

Ona ce mnogo da cuti i da prasta ali kada dodje do toga da neko predje granicu njenog strpljenja onda se nece nimalo libiti da tog nekog izbaci iz svog zivota zato sto je svesna toga da je on samo jedan i ne da nikom na svetu da joj  ga kvari i da joj ga skine sa lica.

Veliki je prijatelj i veoma velikodusna tako da ce retko doci do toga da ona nekom slomi srce i da nekog povredi ali je prava lavica kada neko pokusa da povredi osobu do koje joj je iskreno stalo.Ona onda postaje  pravi djavo koji svojim zivotom brani one do kojih joj je stalo.

Zena Bik je ponosna ali ima veliko srce i kada se zaljubi ne psotoji ni najmanja sansa da bude neverna jer se vodi tim da ne treba raditi nikome ono sto ne zelis da neko uradi tebi.

Seiten: 1 2