Zena koja zna da CENI SITNICE zasluzuje da bude VOLJENA do neba!

Zena koja zna da CENI SITNICE zasluzuje da bude VOLJENA do neba!

26. veljače 2019 Off By luca

Ne treba meni puno za srecu.

Ne treba mi nista osim tebe,da imam na koga da se oslonim,da mogu nekom da  verujem i d ami je neko tu i kada sam srecna i kada se sve oko mene raspada.Ne treba mi nista i nikakvi pokloni jer ja nisam zena koja je materijalista.Zelim neke druge stvari.Zelim da me zagrlis cvrsto i da mi ne das da odem,to je sve sto mi  je u ovom zivotu potrebno.Da znam da mogu da  ti verujem i da neces otici onda kada mi najvise budes trebao.Ne treba mi nista osim tih usana i tih ruku koje grle najlepse na svetu.

Ne moze meni tebe bas niko da zameni,ja sam kraj tebe srecna toliko da mi se nekada cini da je sve otislo do djavola ako  ostanem bez tebe samo na par minuta.Ne moze meni tvoju emociju niko da zameni,jer je dovoljno samo da me zagrlis i ceo moj svet stane u tom zagrljaju.Kako je samo lepo kada se nicega ne bojim  i kako je samo lepo kada je sve savrseno,a jeste uvek kada si tu i kada ti uz mene.

Najsrcnije sam bice od kako si usao u moj zivot.Najsrecnije jer umes da mi nacrtas osmeh na licu kao niko na ovom svetu.Zelim  ponovo da te sretnem  i jos hiljadu puta tako zato sto znam da cu se ponovo zaljubiti u te oci i u tu kosu,u tvoje ruke,u sve sto si  ti, u sve sto je tvoje.

Konacno sam srecna i voljena zena.Konacno sam uspela da ostvarim svoje snove uz tebe jer je sve doslo na svoje mesto sada kad si tu.A plakala sam kao kisa pre tebe i mislila sam da mi nikad osmeh na licu nece biti.Na svu srecu,sve je proslo. A tebe je mili moj vredelo cekati.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2