Zena koja se ZOVE SOFIJA:   Ako IMATE NJENU LJUBAV,cuvajte je i branite svojim zivotom!

Zena koja se ZOVE SOFIJA: Ako IMATE NJENU LJUBAV,cuvajte je i branite svojim zivotom!

12. Septembra 2021 Off By Dejana

Sofija  je ime koje je dobijeno  od  Grcke reci koja oznacava  mudrost.

Ovo je jedno od imena koje je vec decenijama poznato   i koje je vrlo cesto.

Ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da ce zene koje nose ovo  ime    biti posebne, odnosno da jesu posebne.  Sofija je zena koja zna sta hoce i zena koja je sposobna da se  bori za ono sto zeli.

Moramo da kaezmo da je ona neko ko nikada i nikome nece nauditi. Jaka je i snazna  i spremna da  se bori za ono sto zeli. Ali, moramo da kazemo da je ovo zena koja nikada nece igrati prljavo. Sto znaci da  joj nikada nece pasti na pamet da vam slomi srce ili da gradi svoju srecu na osnovu tudjih suza.

Sofija je zena koja je svesna  toga koliko je  lepa ali ona je zena koja ne privlaci paznju  samo svojom lepotom.  Prosto se  moze reci da je ovo zena koja zna da koristi mozak. Jaka je   i snazna i sposobna da se bori za ono do cega  je stalo.

Nece vam slomiti srce vec ce uvek i na svaki nacin pokusavati da usreci one  koje voli, ali moramo da kazemo da itekako zna da se bori za ono sto hoce.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Ona   ce biti u stanju da ode od onih koji je ne cene i ne postuju      ma koliko d aih volela.

Ovo je zena koja dobro zna da je zivot samo jedan i nema sumnje da ce umeti u njemu da uziva na pravi nacin.

Inace,ovo ime je toliko poznato da  se cak smatra da je ovo ime davano devojcicama kako bi one kad porastu bile prave dame. Dakle, pre svega   moramo da kazemo da je ovo zena  koja jako drzi do sebe.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2