ZENA HEROJ : Zena rodjena u znaku LAVA!

ZENA HEROJ : Zena rodjena u znaku LAVA!

8. März 2018 Aus Von Luca

Lav je peti znak u Zodijaku.Vatreni je element i on se smatra jednim od najponosnijih znakova   horoskop.

Lava takodje   nazivaju kraljem  horoskopa jer osobe u ovom znaku prosto ne mozes a da ne primetis jer oni izazivaju paznju na svakom koraku.

Ne mozes da budes ravnodusan prema osobi u ovom znaku,nju mozes da volis ili ne ali svakako da ne mozes biti ravnodusan jer ona uvek  probudi u coveku neku emociju.

Kada osoba u ovom znaku hoda ona prosto  ima neko kraljevsko drzanje.Glava je uvek visoko podignuta,osmeh je vecito prisutan a glas im je melodican i kada pricaju oni itekako svojim stavom privlace paznju.

Oni su veoma mudri  i pre nego sto   kazete za nekog Lava da nije takav dobro razmislite  jer oni prosto nece podneti samu pomisao da je neko za nijih rekao nesto lose.Jednostavno im je ponos najvazniji a osoba rodjena u ovom znaku zahteva da bude voljena i postovana,ali mnogi Lavovi zahtevaju postovanje ali i divljenje.

Zena rodjena u ovom znaku zna koliko vredi i sta je ono sto trazi od muskarca sa kojim je jer ako joj ne pruzite ono sto ona zeli tesko da ce pored vas ostati jer ona ne pristaje na menje od onoga sto zasluzuje.

Zeli i zahteva da je gledate kao kraljicu ali ce i ona muskarca sa kojim je isto tako tretirati i pruziti mu sve ono sto je svakom muskarcu potrebno da bude srecan.

Nastavak  na sledecoj strani…

Seiten: 1 2