ZENA DEVICA: ONA JE UVEK GLAVNA FACA, voli sebe i POSTUJE SVOJ RED I MIR!

ZENA DEVICA: ONA JE UVEK GLAVNA FACA, voli sebe i POSTUJE SVOJ RED I MIR!

5. ožujka 2019 Off By Jovana

Devica nikada nista u zivotu ne radi povrsno! Ona sve radi detaljno i temeljno i niko ne moze da ospori njeno delo. Povrh toga, devicu krasi njena velika humanost i spremnost da uvek pomogne, kada je nekome pomoc potrebna. Takodje Device su veoma nezne osobe, koje zrace senzibilnoscu i zenstvenoscu.

Veoma je misteriozna i to sve zahvaljujuci njenom hladnom pogledu i uzdrzanom stavu. Ona nije uvek takva jer tako jednostavno zeli, ne, ona je veoma oprezna dama, koja pre svega zeli da zastiti sebe i svoja osecanja, ne zeli da se neko poigra sa njom.

Zbog navedenih osobina ova zena zna kako da zavlada i kontrolise svoje okruzenje. Zna kako u datoj situaciji da se postavi i da odreaguje dostojno i sa puno samopouzdanja. Iako se mnogima to ne svidja, ona je definitivno glavna faca u njenom okruzenju i nikoga ne ostavlja ravnodusnim.

Bas kao Bik i Jarac i Devica je zemljani znak. To znaci da ova dama nista ne ostavlja slucaju i kod nje mora sve da bude organizovano i sredjeno do savrsenstva. Ona voli da oseti da neko zavisi od nje, voli tu moc i zelju da bude zastitnica u mnogim situacijama. Dama Devica je veoma vesta sa recima i ume odlicno da se izrazava i komunicira. Lako ulazi u diskusiju i ostvaruje komunikaciju sa raznim profilima ljudi, zavisi kakva potreba joj se zadesi u zivotu. Svojim vokabularom one su u stanju da prosto omadjijaju ljude i ostave ih bez teksta. Takodje to oruzje vesto koriste i kada je privlacenje zeljenog partnera u pitanju. Jednostavno na njihovu pricu niko ne ostane imun.

Ako zelite da saznate vise, procitajte nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2