ZENA DEVICA  NIKADA NE DAJE drugu sansu IZDAJICAMA  – jednom je IZDAS,GUBIS JE ZAUVEK!

ZENA DEVICA NIKADA NE DAJE drugu sansu IZDAJICAMA – jednom je IZDAS,GUBIS JE ZAUVEK!

26. listopada 2020 Off By luca

DEVICA

Ovo je   znak koji je miran i povucen ali to ne znaci da je takav jer je slabiji od drugih. Ili sto nije zanimljiv. To je znak koji prosto  zna da je poenta u tome da budes drugaciji i koji nikada ne zeli da bude   u centru paznje.

Kada pricamo o zeni rodjenoj u znaku device moramo da  kazemo da je ovo zena koja je mirna i zena koja jednostavno nema potrebu da privlaci paznju. Ona je dobar covek i neko ko nikad nikome nece pozeleti nista lose i to je ono sto je najbolje kad je ona u pitanju.

Svima zeli da pomogne.

Pridruži se u našu grupu ako si DEVICA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Svima zeli da se nadje. Ona je osoba koja je iskrena i nezna i osoba koja ce uvek i na svaki moguci nacin pokusati da bude dobar covek. Moramo da kazemo da ona u velikoj vecini slucajeva  to i uspeva.

Jako je vazno da kazemo da je ovo zena koja zna sta  zeli i koja je spremna da se bori za svoje snove.Da usreci one koje voli, da ih razume i bude im sve ono sto  nikad niko nije  bio. Ono sto je jako vazno je to da  je zena rodjena  u znaku device istrajna u onom sto zeli. Spremna da se bori za svoje snove, ali njoj zapravo nikad ne treba puno. Ona je najsrecnija onda kad su kraj nje oni koje voli.

Pridruži se u našu GRUPU ako si DEVICA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Kada pricamo o ljubavi… To je zapravo tema u kojoj je ona posebno osetljiva…

Ona je zena koja ne   zeli flert.

Avanture i slicne stvari nikad nisu u njenoj sferi interesovanja. Ona zapravo jedino zeli da voli.Da  ima nekog na koga moze da se osloni i nekog ko ce joj biti podrska, oslonac i rame za plakanje.

Moramo da kazemo da je ovo zena koja  kada se zaljubi daje sve od sebe i ponosna je na sebe zbog toga.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2